Fantastiska platser

Ytterligare en fördel med att  fotografera bröllop, är alla fantastiska ställen man får se och uppleva. Ställen man annars troligen aldrig hade åkt till eller sett!
Ett av mina absoluta favoritställen från i somras är Åminne bruk. Byggnader från slutet av 1800-talet. Som har behållt mycket av den industriella känslan, men gjort om lokalerna till fantastiska festlokaler. Detta ligger mitt ute i de småländska skogarna.
Förberedelser, boende och en del av aktiviteterna skedde i Hestraviken, som också är otroligt fint!

Anledningen till att jag fick vara där i somras var att mina vänner Peter och Emelie gifte sig!
Dessa fantastiska människor har jag känt så länge jag kan minnas. Och som så många andra av mina vänner träffade jag dem via dansen. Att ha vänner utspridda runt om i landet kan ibland vara frustrerande, för att man vill träffas mer ofta.
Men när man väl ses, så skapas det alltid minnen för livet.
Detta bröllop var självklart inget undantag.

Att fota bröllop är så roligt. Men skulle ju ljuga om jag sa att det inte var slitsamt också.
Denna lördagen började 06.30 på morgonen. Och kameran lade jag ifrån mig vid 02.00 på natten. Där mellan bär man runt på två kameror så gott som hela dagen. Inga ögonblick får missas för att man slappnar av eller har lagt ifrån sig kamerorna!
För att inte tala om de timmar (läs dagar) man lägger på att rensa och redigera bland de ca 2000-3000 foton man får med sig från en heldag!

Men i slutändan är det alltid värt det.
Att få fotografera mina kära vänner Peter och Emelies bröllop var för mig en stor ära. Att få bevittna deras dag kommer verkligen vara ett minne för livet!

Tack så mycket för det!

/Tobias

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Fredrik » Fredrik & Yennie:  ”Tobbe, VI kunde inte ha träffat mer rätt gällande fotograf och människa. Du är s..”

  • Yennie » Fredrik & Yennie:  ”Vi är så nöjda! Bilderna blev fantastiska Tack underbara du för att du ville fo..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln