Företaget igång + kontor!

Äntligen!

Nu är jag officiellt egen företagare. Allt är igång. Och dagarna går åt till att fixa med allt man ska göra så här i början.
Bankärenden, försäkringar, bokföring och fixa kontoret där jag från och med nu ska sitta.

Det kändes väldigt viktigt för mig att ha någonstans att åka till för att jobba. 
Med min självdisciplin så var det inget alternativ att försöka jobba hemifrån. Finns ju så mycket annat man kan göra då! :) 
Så nu försöker jag få till det så hemtrevligt och snyggt som möjligt. Än så länge har jag bara skrivbord, stol och lite finlir. Men det ska fixas lite mer att ställa saker på och någon mer skön fåtölj. Och väggarna ska jag förstås pryda med mina egna foton.

Sen återstår bara den stora utmaningen. Att hitta kunder!!

Så ni som känner till mig och mitt fotograferande. Tänk gärna till om ni vet någon som kan vara i behov utav en fotograf. Tipsa antingen mig eller den personen/företaget så hoppas vi på det bästa! :).

Ha det så bra så!

/Tobias


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Fredrik » Fredrik & Yennie:  ”Tobbe, VI kunde inte ha träffat mer rätt gällande fotograf och människa. Du är s..”

  • Yennie » Fredrik & Yennie:  ”Vi är så nöjda! Bilderna blev fantastiska Tack underbara du för att du ville fo..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln