Modellfotografering 22:e april

Lördagen den 22/4 tänkte jag ha en fotograferingsdag.

Jag kommer att ha max 10 bokbara tider.

Denna dag tänkte jag ge er chansen till att få proffessionellt tagna foton.
Halmstad har ju tidigare haft sådana här "Modell för en dag-fotograferingar".
Men på min fotografering kommer det inte bli några uttjatade spegelbilder (Ni ser den framför er va?), eller andra klyschiga poser. Utan varenda fotografering kommer att vara personlig.
Och istället för att ha gratis fotografering för att locka med, och sen sälja på er några få bilder till ett hutlöst pris. Så väljer jag att ha ett fast pris.

Det kommer att finnas möjlighet att få bestämma en del själv. Vill man t ex fotas utomhus istället, så löser vi det med. 
Så vid anmälan så diskuterar vi lite vad ni tycker om för typ av bilder, så anpassar jag fotograferingen efter det.

Vi fotograferar i ca 30 minuter, eller lite längre om vi får feeling. :). 
På den tiden kanske jag hinner med att ta ca 150 foton. Där jag sen redigerar de 10 bästa fotona, som ni i slutändan får levererade till er. Fler bilder går givetvis att köpa om så önskas.

På plats kommer även min kära sambo Lizette att finnas. Hon har tidigare jobbat på Kicks, och har ett kunnande inom smink och hår. Allt för att ni ska känna er så fina som möjligt vid fotograferingen. Ni bestämmer själva om ni vill ha ombyten eller skifta fotobakgrund m.m.

Så gör så att ni mailar för att boka er tid. Det kommer vara en avslappnad och rolig fotografering på alla sätt. Lite skön musik (Önskelåtar utav er?) och mycker skratt utlovas dessutom.

Jag ser verkligen fram emot att få höra av er. Och förstås att göra er nöjda med bilder som ni sen kan ge bort, använda som profilbild eller förstora till hemmet.

Ha det så bra, så hoppas jag vi ses den 22/4!

/Tobias

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln